SATO asztali / irodai címkenyomtatók

Kis méretű  és kisebb teljesítményű asztali nyomtatók . Kis mérete miatt bármilyen munkaterületen elfér, és könnyen áthelyezhető, főképp irodai munkára alkalmasak. Napi átlagban maximum 2000-3000 címkét nyomtatnak ki, de akár 10000-15000 címke kinyomtatására is képesek. 
Rendezés:

A SATO CG typusú modellek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, megfizethető áron. A SATO CG sorozatú nyomtatói gyárilag szinte nyomtatásra kész állapotban kerülnek ki a dobozból. ZPL, EPL emuláció mellett, és a standard USB interfésznek köszönhetően, kiválló teljesítményt nyújt.
 

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)

32 bites RISC CPU, 6ips nyomtatási sebesség, akár 609dpi felbontású nyomtatási képesség, nagysebességű csatolófelületek, akár vezetéknélküli csatlakoztathatóság is. A CT4i sorozatú nyomtatók, ipari teljesítményt nyújtanak kompakt kivitelben. A CT4i sorozat tökéletes megoldás ott, hol kevés hely áll rendelkezésre. Az anti-microbial borításnak köszönhetően a kiválóan alkalmazható az egészségügy és az élelmiszer ipar területén, hol a tisztaság és a higiénia különösen fontos szerepet játszik.

HF RFID opció olyan alkalmazások segítségére lehet, ahol kompakt RFID nyomtatási megoldásra van szükség.

- 115mm (4.53") nyomtatási szélesség
- 203, 305 vagy 609 dpi felbontás
- Ipari teljesítmény kompakt kivitelben
- Anti-microbial boritás
- HF RFID opció
- ZPL és EPL emuláció

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)

    Kiválló teljesítmény megfizethető áron,ez a 2", 203 vagy 305 dpi, Direct Thermal / Thermal Transfer nyomtató a legjobb a kategóriájában. A SATO CG sorozatú nyomtatói gyárilag szinte nyomtatásra kész állapotban kerülnek ki a dobozból. ZPL, EPL emuláció mellett, a standard USB interfésznek, és az anti-microbial borításnak köszönhetően, kiválló teljesítményt nyújt a klinikai és más ipari felhasználás alatt.

- 56mm (2.2") nyomtatási szélesség
- 203 & 305 dpi felbontás
- 4 MB flash memória
- Direct thermal vagy Thermal transfer kivitel
- Anti-microbial borítás
- ZPL - EPL e
muláció
- Könnyű karbantartás

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)