SATO önálló címkenyomtatók

Intelligens és hordozható nyomtatók melyekkel nyomtatni és tárolni is tudjuk a címkéket anélkül, hogy csatlakoznia kellene bármilyen PC-hez . Önálló , kompakt és hordozható nyomtatók, melyek ideálisak lakossági felhasználású címkézéshez, akár a műhelyben vagy akár a konyhában élelmiszer-készítményekhez.
Rendezés:


 A SATO DataRight alkalmazásai kifejezetten az élelmiszer-előkészítő területeken, gyors kiszolgálási helyiségekben és éttermekben való használatra lettek tervezve. A TH2 önálló nyomtató kompakt és könnyű, és önállóan működhet, akkumulátorral és beépített billentyűzettel. Az antimikrobiális burkolat alkalmas élelmiszerek készítésére, ahol a higiénés ellenőrzés és a szennyezés megelőzése elengedhetetlen. Ez a nyomtató Windows alapú címke-tervező szoftverrel rendelkezik, és biztosítja, hogy a felsorolt ​​allergénnevek és a hozzájuk tartozó leírások automatikusan kiemelkedjenek a termék címkéjén.

- 56 mm széles nyomtatási szélesség
- speciálisan élelmiszerek címkézéséhez
-  hordozható önálló nyomtató
- USB, LAN & WLAN
- 203 dpi felbontás

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)

A forradalmi TH208 nyomtató AEP technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi gyakorlatilag minden nyomtatási mód testreszabását anélkül, hogy módosítaná a nyomtató firmware-jét. A SATO TH208 nyomtató ideális a vendéglátóipari, kiskereskedelmi és egészségügyi ágazat különböző területeinek, feladatainak ellátására. A TH208 használható készletgazdálkodásra, árjelölési címkékre , élelmiszerek címkézésére, összetevők címkézésére, apró tárgyak címkézésére,  sorszámozásra és áruk azonosítására. A TH208 nyomtató kompakt és könnyű, amely  beépített akkumulátorral és kezelőpanellel rendelkezik. Az antimikrobiális ház lehetővé teszi, hogy olyan környezetben is alkalmazható legyen, ahol a tisztaság és a szennyezés megelőzése elengedhetetlen, például az élelmiszerek előkészítésében vagy az egészségügyi ágazatban.

- 56mm nyomtatási szélesség
- Ideális Raktáriozási, Élelmiszeripari és Ipari címkézési feladatokhoz

- Hordozható, önnálló nyomtató
- USB, LAN és WLAN csatolófelület
- 203 dpi felbontás

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)