SATO ipari címkenyomtatók

Az ipari  nyomtatók biztosítják a magas/jó minőségű nyomtatási képet nehezebb, keményebb környezetben is:  elsősorban a gyártásnál, szállítmányozásnál, logisztikai feladatoknál,  ipari felhasználásnál nélkülözhetetlenek, amikor fontos a gyors nyomtatás, a megbízhatóság, és nagyobb igénybevehetőség. Így nap mint nap jó minőségű és nagy mennyiségű címke nyomtatására nyílik lehetőség.
Rendezés:

Az NX típusú nyomtatók első sorban kivételes megbízhatóságot és nagy igénybevételt követelő ipari alkalmazásokra lett kifejlesztve.
Elsősorban gyártásban, logisztikában és kiskereskedelemben használják. Nagyméretű kijelzője, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik,
amely minimális karbantartást igénylő nyomtatók
Burkolata és mechanikája fémből készült, így nagyfokú ütésállóssággal bír. Kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)


Az ipari nyomtatási generációkon belül a SATO M84Pro nagy igénybevételű és nagy megbízhatóságot követelő feladatokra hozták létre. Nagy teherbírása kiválóan alkalmassá teszi gyári, ipari, raktári munkára, robosztus, fém szerkezete pedig ellenállóvá teszi az esetleges ütődésekkel szemben. 203, 305 és 609-es felbontással rendelkezik és felbontástól függően akár elérheti a 254mm/másodperces sebességet is.

 

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)

A SATO megalkotta gyári, ipari vagy logisztikai környezetbe szánt NX nyomtató sorozatát. Könnyen kezelhető, nagy kijelzővel rendelkező, gyors , megbízható nyomtatók, amely minimális karbantartás igénnyelnek. Mindenkinek ideális döntés, akiknek tartós és megbízható nyomtatót igényelnek Az új Nx többféle funkcióval lett fölszerelve, amely megkönnyíti az üzemeltetést és a karbantartást.


Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)
A SATO M10e nyomtatót általában nagy teljesítmény igényű, nagy megbízhatóságot kívánó nyomtatási feladatokra hozták létre, és különleges címkézési feladatok megtervezésére. Kiváló döntés ipari alkalmazások, raktárak, gyárak gyártósora mellé, ahol a termelés nem állhat meg a meghibásodás miatt.
Ez a címke nyomtató  a piacon szinte egyedülállóan olyan címkét hoz létre amelynek nyomtatási szélessége eléri a 300 mm. Mindemellett rendkívüli gyorsasággal bír, 127 mm/ másodperc sebeséggel dolgozik.
Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)

A SATO HR2 nyomtató nagy terhelhetőségű ipari nyomtatók családjába tartozik, amely egészen kisméretű címkét is képes kinyomtató, akár 2 dimenzió típusú vonalkóddal és szöveggel.

A nyomtatófej 305 és 609 dpi felbontással képes dolgozni, a legkisebb címkeméret, amelyet pontosan és tisztán képes nyomtatni az 3mm x 7mm
 

Ez a nyomtató kiváló megoldás ahol esetleg mobiltelefonos, laptopos, teljesen vagy részben applikációkkal dolgoznak, illetve ahol a címkézés felület kicsi.

Előrendelhető
0,00€ (0,00€ + ÁFA)