Menü

GINOP-2.1.8-17-2017-00143

 

 

 

 

 

 

A CODE-TECH Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén
 

A projekt alapadatai:
Kedvezményezett neve:                   CODE-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt azonosító:                            GINOP-2.1.8-17-2017-00143
Projekt címe:                                    „A CODE-TECH Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén”
Igényelt támogatás:                         9 882 000 Ft
Támogatás mértéke:                        50%
A projekt költségvetése:                  19 764 000 Ft
Projekt befejezésének dátuma:       2018.10.16.
A projekt bemutatása:                     

Jelenleg vállalkozásunk a címkegyártás területén főként nagyszériás megrendeléseket tud elvállalni, viszont a piaci igények egyre jelentősebbek a kis-és közepes szériás megrendelések teljesítésére is, azonban ezek elvállalása jelenleg nem rentábilis.

Jelen projekt célja 1 db TOP-330/230 SERIES LASER DIE CUTTING MACHINE  lézervágógép beszerzése címkegyártás tevékenységünk adaptív innovációs fejlesztésének érdekében. A beszerzésre kerülő lézervágó gép egyedileg programozható, olyan bonyolultabb formák is vághatók általa, melynek a stancköltsége az átlagosnál is drágább lenne, vagy akár bonyolultsága miatt hagyományos módon nem is lenne megoldható vágása. A lézervágás technológiája alapvetően a digitális, tekercses címkenyomtatáshoz - mely technológia rendelkezésünkre áll - remekül illeszkedik, hiszen önmagában a digitális nyomtatási technológia is a kis-és közepes szériagyártás esetén alkalmazandó. Nagyszériás megrendelések esetén is hasznunkra válik a beszerzésre kerülő eszköz, hiszen olyan megrendeléseket is tudunk teljesíteni általa, melyekhez kifejezetten rövid határidőt rendeltek. A beszerzése kerülő TOP-330/230 SERIES LASER DIE CUTTING MACHINE lézervágó berendezéssel rendkívül pontos vágási munkálatok végezhetők különböző anyagokon: ragasztós címke, nyomtatott címke, matrica, papír, film. A berendezés saját, speciális optikai szoftvere folyamatosan ellenőrzi a „vágó jeleket”, automatikusan beállítja az előzetesen rajzolt minta torzítását vagy forgatását, és a lehető legkiválóbb minőségi vágással gyorsan vágja ki a kívánt mintát. A berendezés fel-és letekercselése teljesen automatikus. A berendezés moduláris felépítésének köszönhetően a későbbiekben is bővíthető további modulokkal, amennyiben a piaci igények úgy kívánják. A beszerzésre kerülő technológia révén hatékonyabb munkavégzés várható, valamint új termelési módszer jön létre, hiszen a címkegyártás során a lézervágó technológia segítségével nem kiszervezett gyártású, legyártatott alkatrészeket (flexoklisék, stancszerszámok) használunk fel, hanem ezeket kiváltva bizonyos megrendelések esetén szoftveresen rajzolt, majd lézertechnológiával vágott vágási minták használatával tudunk dolgozni, mely hatékonyabb időben is. A fejlesztés megvalósítása révén továbbá többféle termék előállítására lesz képes vállalkozásunk, hiszen a lézertechnológia révén egészen speciális formák vágására is alkalmasak leszünk.

A projekt megvalósulásának helyszíne:    7622 Pécs, Nyírfa u. 24. hrsz.19342/6/A/52