DENSO 1D vonalkódolvasók

Rendezés:

Ez a kompakt, kézi szkenner csúcskategóriás szkennelést kínál, mind a működőképesség mind a tartósság szempontjából. A vonalkód leolvasást tekintve igen széles körben alkalmazható, gondolva itt többek között az ITF-14, GS1-128(EAN-128) vonalkódok esetében, amelyek elsősorban a közüzemi számlákon vagy gyógyszertári recepteken fordulnak elő, vagy a EIAJ címkéken a Code39 esetében. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően javult a kódolvasás az elmosódott, hiányos vagy más módon sérült címkék esetében is. Ideális választás lehet kisebb üzleteknél, terjesztési pontokon, egészségügyben, az elektronikai iparban.

 

 

Előrendelhető

A japán DENSO gyártótól egy kiváló teljesítményű vonalkódolvasó, amely CCD technológiával rendelkezik. A 2D kódokat nemcsak gyorsan olvassa le, de a hibás kódokat is sikeresen leolvassa, illetve nem jelent problémát a széles vonalkódok beolvasása sem. Nehezebb környezetben is megállja a helyét ütésállóságának köszönhetően.

 

Előrendelhető

A DENSO HC36 vonalkódolvasója ultra könnyű és ergonomikus kialakítású, így egész nap fáradság nélkül használhatjuk. A modell alkalmas a szélesebb vonalkódok leolvasására, 200 mm szélességű vonalkódot is képes leolvasni, amely a hagyományos CCD-szkennerek számára problémát jelentett.

 

 

Előrendelhető

A GT20 típusú vonalkódolvasok rendkívül széles körben, akár szélsőséges környezetben alkalmazható, mint például tároló kamrákban
A GT20 rendkívül tartós kialakítású, ellenáll az erős fizikai behatásoknak, ütéseknek.
Figyelmébe ajánljuk abban az esetben is, ha poros vagy nedves környezetben van a vonalkódolvasóra szüksége.


 

 

Előrendelhető

A DENSO HC56 vonalkódolvasót fejlett CCD technológia segítségével hozták létre, amely lehetővé teszi a

megbízható szkennelést. 15%-kal vékonyabb és 18% könnyebb mint egy hagyományos vonalkódolvasó, illetve

képes a szélesebb címkék leolvasására is.

 

Előrendelhető

A könnyű és megbízható szkenner kiváló teljesítményt nyújt.
Az érintésérzékelő rendszer alkalmazása lehetővé teszi a felhasználó számára az
egyszerű működtetést. Kompaktsága és könnyű szerkezete csökkenti a fizikai terhelést
hosszú üzemidő alatt is.

 

 

Előrendelhető